Krav til din test

Tunergruppen sælger din test videre.
Det stiller bestemte krav - det er dit ansvar at kende dem og forstå dem.

Vi kan vælge at afvise din test - og dermed ikke udbetale honorar, hvis:

  1. Skærmen ikke er optaget. Det bedste er at optage hele skærmen. Tunergruppen kan vælge at afvise en test hvis ikke det område der indgår i optagelsen er stort nok.
  2. Hvis der ikke er lyd på eller vi ikke kan høre/forstå hvad der bliver sagt. Vi skal kunne høre hvad du siger. Tunergruppen kan afvise din test, hvis vi ikke mener at det er muligt at høre hvad der bliver sagt. Det kan være både rent teknisk eller fordi der bliver talt udtydeligt.
  3. Hvis du springer testopgaver over. Hvis du misforstår opgaver eller på tilsvarende vis laver større fejl, vil vi vurdere om det har betydning for dem samlede kvalitet.
  4. Hvis optagelsen er kortere end 25 minutter. Vores kunder vil ikke betale for 30 minutter og så få alt for meget mindre. Alle test er mindst 25 minutter, med mindre andet er oplyst.
  5. Hvis du tester noget forkert, fx går til et forkert website eller tilsvarende digitalt produkt.
  6. Hvis det er tydeligt, at du har lavet testen før, eller på tilsvarende vis har besøgt websitet inden testen, fx for at øve dig. Hvis du laver fejl og vil starte forfra kan det ofte ses. Kontakt os først inden du eventuelt spilder tiden. Så du kan ikke tage den samme test flere gange, naturligvis.
  7. Hvis du ingenting siger, eller siger meget lidt. Vi har brug for at du sætter ord på dine oplevelser. Hvis du er helt stille lærer vi ikke noget. Så tal løs.
  8. Hvis der upassende, stødende eller ulovligt indhold op i din test. Bemærk, at vi ikke redigerer dine test, så dukker der personlige oplysninger op, (fx emails, sms’er, søgehistorik), så er det dit eget ansvar.
  9. Hvis der er pauser i testen, fx hvis du starter og stopper optagelsen ofte. Hvis du stopper optagelsen mere end 3 gange undervejs, vil vi vurdere om vi kan godkende.
  10. Hvis du sender os en test der er optaget for mere end 48 timer siden. Vi kan desværre ikke undgå at nogle melder sig til test og tager test langt senere, men vi skal bede dig om at lave testen og sende den til os i én samlet arbejdsgang. 

 

Er du i tvivl, så start altid med at kontakte os på test@tunergruppen.dk